Gratis fragt ved køb over 239 kr
Hurtig levering
Kontakt: info@domusnord.com
Prisgaranti på alle produkter

Vilkår

Tak for din interesse for vores produkter. Vi håber du vil handle i vores online shop og bliver tilfreds med vores produkter. Vores vilkår gælder kun for private forbrugere.

Domusnord Copenhagen
Mail: info@domusnord.com
Tel: +45 71 90 08 90  

CVR: 37 68 37 79

Fair pris med Prismatch

Viser det sig at en vare kan købes billigere på en anden lagerførende webshop eller butik matcher vi prisen. Du køber blot varen på almindelig vis og vedhæfter link til anden forhandler i notat feltet på siden 'Gennemfør ordre'. Vi trækker således kun prismatch beløbet når varen er sendt til dig. Det er dog vigtigt, at den prismatch prisen er inklusiv fragt. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.  

Priser

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Domusnord tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Domusnord indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på info@domusnord.com 

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.
Vi accepterer følgende korttyper: Visa/Dankort . Visa . Visa Electron  . MasterCard  . MasterCard Debit . Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Dette gælder dog ikke for bordplader som er en specialvare, hvorfor beløbet trækkes så snart bestillingen er bekræftet. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre inden for 24 timer og har derefter 1-2 dages levering. Bemærk dog at bordplader på mål ikke er en lagervare og der gælder derfor særlige leveringstider for disse. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden. Der er særlige leveringstider for bordplader, se venligst mere i shoppen under produktet.

Hvad indeholder den gratis fragt af hele borde og bordplader?

Domusnord tilbyder gratis levering til kantsten af borde og bordplader til fastland. Vi kører med udvalgte transportører eller egne folk af hensyn til at undgå fragtskader. Den gratis fragt er baseret på levering med én chauffør. Indbæring kan i nogle områder tilbydes mod ekstra betaling - du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vores leveringer ligger normalt på hverdage mellem kl. 10-16 og vi kan ikke forud oplyse leveringstidspunktet på dagen eller ændre på dette, da ruten og derved tidspunktet udarbejdes på dagen for levering.

Den gratis fragt er baseret på fælleskørsel af flere bordplader til samme by eller område af hensyn til økonomi og miljøet. En eventuel ændring af dagen kan i nogle områder tilbydes mod betaling. Det er også muligt at aftale egen afhentning i vores showroom i Værløse. Vi forbeholder os retten til at ændre på leveringsdagen, såfremt det er nødvendigt - dog vil vi gøre alt for at det ikke ændres.

Forsendelsesomkostninger Danmark

Vi leverer fragtfrit til hele Danmark ved køb over 239 kr. Undtaget er dog levering af større møbler med fragtmand til ikke-brofaste øer. Vi leverer til nærmeste pakkeshop mandag - fredag med GLS. Du modtager en advisering via sms eller email, når du kan hente din pakke. Husk derfor at angive både mobil nr. og email ved bestilling. Større forsendelser, herunder bordplader leveres altid med fragtmand efter aftale og kan ikke bestilles til levering i pakkeshop. Levering er til kantsten og ønskes indbæring kan dette aftales mod ekstra betaling.

Forsendelsesomkostninger - lande uden for EU

Domusnord.com har lager i Danmark. Det betyder at varerne skal indfortoldes, når de krydser grænsen til modtagerlande uden for EU. Du skal ikke betale told og moms både i Danmark og i modtagerlandet. Derfor fratrækker vi den danske moms inden vi sender varer til dig og inden du betaler. Den pris du betaler på nettet er således altid eksklusiv moms. Du skal derfor huske, at der skal betales moms i modtagerlandet samt at der tillægges told og eventuelle afgifter, når du modtager varerne. Domusnord har intet at gøre med opkrævningen af dette, og du skal således selv stå for afregningen heraf.  

Vi leverer mindre forsendelser med GLS eller PostNord og større forsendelser som borde og øvrige møbler med DSV eller en lignende fragtservice. Fragten afhænger af de bestilte produkters størrelse og vægt samt modtagerlandet. Du kan se dine fragtomkostninger for mindre forsendelser, når du har lagt dine varer i kurven og valgt modtagerland. Ved bestilling af større møbler betales fragten separat og du bedes kontakte os for prisen. Leveringstid er 3-6 dage afhængig af toldbehandlingstiden og leveringsmetoden.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler online hos Domusnord har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Husk at oplyse dit ordrenummer. Vi skal modtage returvaren senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art og egenskaber. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Plomberinger og inderemballager må ikke være brudt og produktet eller dele heraf må ikke have været monteret, fx bordben og hylder, da der herved kommer slidspor på produktet. Plakater rullet i rør tages kun retur såfremt plakaten ikke har været rullet ud, dvs. at silkepapiret skal være ubrudt. Hvis varen er åbnet og afprøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi. Returvarer skal således returneres i fuld salgbar tilstand, herunder med al original emballage i ubeskadiget tilstand. Der må således ikke påklæbes fragtmærker eller andet direkte på den originale produktemballage. Du skal derfor returnere din vare i samme fragtemballage som du fik den leveret i. Fortrydelsesretten gælder ikke speciallavede varer, herunder borde, bordplader og bænke på mål og indrammede plakater. Eventuelle fragtomkostninger refunderes ikke, kun selve varens pris.
 
Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig. Du bærer risikoen for varen indtil varens returlevering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returvarer sendes til:
Domusnord Copenhagen
Kirke Værløsevej 14, underetagen
3500 Værløse
Att: Domusnord Retur
 
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, til pakkeshops eller lignende. Pakker skal sendes som Erhvervslevering med GLS eller PostNord. Det er ikke muligt at returnere varer ved fysisk fremmøde, medmindre der på forhånd er indgået aftale med os herom.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side samt almindelig og forventelig brugsslitage er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. synlige fejl og mangler skal meddeles til Domusnord straks efter varens modtagelse. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for udførlig information inden varer returneres og du bedes først informere os om problemstillingen så detaljeret som muligt via email til info@domusnord.com, herunder fremsende din kvittering samt tydelig fotodokumentation. Fotos af eventuelle skader skal tages straks efter udpakningen og varen må ikke tages i brug / monteres, hvorved reklamationsretten bortfalder. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, til pakkeshops eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Fragtskade

Såfremt reklamationen skyldes fragtskade i forbindelse med transporten skal dette skriftligt pr. email meddeles os senest 3 dage efter modtagelsen af pakken. For at vi bedst muligt kan vurdere skaden og anmelde den til fragtfirmaet skal vi bruge fotodokumentation, der viser følgende:
- Alle pakkens udvendige flader (hele pakken skal være synlig)
- Den samlede indvendige beskyttelse
- Det skadede indhold
- Billede af fragt-label synligt på pakken 

Vi skal bruge fotodokumentationen uanset om du som modtager vurderer, at der er skade på emballagen eller ej. Husk derfor altid at tjekke dine varer straks efter modtagelsen, også selvom der ikke er nogen umiddelbare skader på emballagen. Varen skal ved fragtskade ikke returneres til os før det aftales.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@domusnord.com eller ring til os på (+45) 71 90 08 90

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Domusnord og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Direktøren og de ansatte i Domusnord har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Domusnord har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Domusnord via e-mail info@domusnord.com

Cookies

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Log statistik

Vi bruger en logstatistik. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.
Log statistikken anvendes kun med det formål at optimere shoppens funktionalitet.
 
De bedste hilsner
 
Domusnord Copenhagen